Iznajmljivanje termina bazena

 

Za organizovane grupe koji koriste naše bazene pripremili smo ponudu koja podrazumeva iznajmljivanje jednog ili oba bazena istovremeno u određenom terminu.

Zakup bazena po satu

Zakup bazena radnim danom u izabranom terminu trajanja 1h u periodu od 09h – 16h za bazen veličine 12.5mx8.0m dubine od 0.9m do 1.6m iznosi 5000 dinara po terminu plus PDV u iznosu od 20%. (za plaćanje preko računa).

Zakup Vam garantuje parking mesto ispred objekta, korišćenje svlačionica, tuševa i bazena 12.5mx8.0m u periodu od 09h do 16h radnim danom u trajanju od 1h. U zakup nisu uključeni treneri koji bi vodili čas, a na zathev ih možemo obezbediti po ceni od 2000 dinara po treneru.

Ovaj bazen predviđen je za do 25toro dece po času.

Zakup bazena radnim danom u izabranom terminu trajanja 1h u periodu od 09h – 16h za bazen veličine 12.5mx5.0m dubine od 0.9m do 1.6m iznosi 4500 dinara po terminu plus PDV u iznosu od 20%. (za plaćanje preko računa).

Zakup Vam garantuje parking mesto ispred objekta, korišćenje svlačionica, tuševa i bazena 12.5mx5.0m u periodu od 09h do 16h radnim danom u trajanju od 1h. U zakup nisu uključeni treneri koji bi vodili čas, a na zathev ih možemo obezbediti po ceni od 2000 dinara po treneru.

Ovaj bazen predviđen je za do 15toro dece po času.

Ukoliko Vaše potrebe prevazilaze broj od 20toro dece po času možete iznajmiti oba bazena u tom terminu po ceni od 8000 dinara. Na taj način obezbeđujete da osim Vas u tom terminu u drugom bazenu neće biti rekreativnog plivanja ili individualnih časova. Tolerancija po pitanju broja dece je 15% tako da u velikom bazenu u isto vreme može biti max 25toro dece zbog pravilnika koji postoji na bazenu.

Zašto odabrati nas?
Škola plivanja Royal4Kids ima dugo iskustvo od pre 10 godina u obučavanju dece.
 
  • Iskustvo
  • Odlični treneri

  • Bazeni izgrađeni po najvišim standardima
  • Moderne metode treniranja

Temperatura vode
Bazeni “Royal 4 Kids” izgrađeni su po najvišim standardima. Prevashodno su namenjeni i prilagođeni potrebama dece. Idealna temperatura vode ZA POTREBE ŠKOLE PLIVANJA  je od 29 do 31 stepen celzijusa i posebnim sistemom se non stop dogreva.
Odlična ponuda
Potrudili smo se da kreiramo najbolju moguću ponudu za plivanje vaših mališana. Imamo u ponudi veliki broj termina i nekoliko kombinacija paketa koje možete koristiti. Više o paketima ->